Ben ik de juiste docent voor jou?

Ik wil je graag ontmoeten om te kijken of ik jou kan helpen met (beter) vioolspelen. De eerste les, een proefles, is gratis. Je mag mij al je vragen stellen en voor mij is dat het moment om jouw mogelijkheden in te schatten. Leren vioolspelen bestaat uit veel verschillende aspecten. Ik focus op jouw specifieke talent en het doel dat jij wilt bereiken!

Een proefles is altijd gratis!

We bepalen het lesschema altijd in overleg, zodat we bijvoorbeeld rekening kunnen houden met schooltijden en vakanties. Twee keer per jaar organiseer ik een feestelijke uitvoering voor familie en vrienden, zodat iedereen van de vorderingen kan genieten.

Voor veel meer informatie, een allereerste kennismaking of het maken van een afspraak voor een (proef)les: bel, app: 06 412 41 855, of mail: viool@rossiviool.com